Diaz beauty&Shape

infrashape horizontal

infrashape horizontal

Modern rohanó életünkben testünk folyamatosan ki van téve káros anyagoknak,
amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak.
Az InfraShape Horizontal edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele:
zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek
(ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos
mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).
Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál,
például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Modern rohanó életünkben testünk folyamatosan ki van téve káros anyagoknak,
amelyek a levegőben, a vízben, illetve
az élelmiszerekben találhatóak.
Az InfraShape Horizontal edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).
Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál,
például a maratoni futásnál figyeltek meg.

innovatív technológia

Az Infrashape Horizontal egy legújabb generációs alakformáló eszköz, egy fekvőkerékpár kapszula, mely hatásos a plusz kilók ellen, hatékony a cellulit ellen és maximális védelmet nyújt az erős túlsúllyal küzdőknek és azok számára, akik most kezdték újra az edzést.

Több innovatív technológiát tartalmaz:

Azonnali mérési eredmények

Távolság

Időtartam

Sebesség

Felhasznált kalória

technológia

vákuum terápia

Az Infrashape kapszulában egyfajta vákuumszívó hatás érvényesül, mely fokozza a zsírcsökkenést és az anyagcserét, elsősorban a fenék és a felső combok területén. Lényege, hogy az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, melynek hatására a vér feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása felgyorsítja a zsírszállítást az izmokhoz, ahol a zsír mozgás közben végképp elég. Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen,
Meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz. A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet. Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget.

kollagén terápia

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

infrafény terápia

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőrrétegen úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ami a vérkeringést stimulálja, így javul szerveink oxigénellátása. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek.

Színterápia

Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszoknál, mozgásszervi panaszoknál, bőrgyulladásnál. Azonban alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatnál.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

próbáld ki te is!

Gyere el hozzánk egyéni vagy páros edzésre és éld át
az InfraShape Horizontal jótékony hatásait!

próbáld ki te is!

Gyere el hozzánk egyéni vagy
páros edzésre és éld át
az InfraShape Horizontal
jótékony hatásait!